Selasa, 02 September 2014

βανομένου ενός πυροβόλησε το κεφάλι

Μόλις ολοκληρωθεί η απόσπαση ό, τι έχει να είναι 150η σε απευθείας σύνδεση το βιογραφικό μου για μια ακόμα ευχαριστημένο πελάτη. Ως διαχειριστής ενός ιστότοπου για την εταιρική αεροσυνοδοί, ξέρω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι εξαιρετικά σημαντικό να λαμβάνονται υπόψη όταν χειροτεχνίας ένα online βιογραφικό ανεξάρτητα από το πού ή πώς είναι εισηγμένη. Παρακαλώ συνεχίστε να διαβάζετε όπως εγώ να μοιραστώ μερικές πολύτιμες υποδείξεις μαζί σας.

Σύμφωνοι, δεν είναι ο καθένας θέλει ή πρέπει να έχουν το βιογραφικό τους δημοσιεύτηκε σε απευθείας σύνδεση για όλο τον κόσμο να δει. Ωστόσο, αν αναζητάτε μια πολύ δημόσια θέση - και δεν ξέρω πάρα πολλές περισσότερες θέσεις εργασίας που είναι πολύ πιο κοινό από το αεροσυνοδός - τότε έχει κάποιες πληροφορίες για σας σε απευθείας σύνδεση δεν είναι μόνο έξυπνο, αλλά κρίσιμη για την εύρεση σας εργασία.

<β> Όνομα και Στοιχεία Επικοινωνίας </ b> - Θα πρέπει να συμπεριλάβετε το πρώτο και το επώνυμό σας και τουλάχιστον μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σκοπούς επικοινωνίας. Ποτέ μην περιλαμβάνει τη διεύθυνση του σπιτιού σας και αν αποφασίσετε να μοιραστείτε τον αριθμό του τηλεφώνου σας να σκεφτεί πολύ και σκληρά για αυτό πάρα πολύ. Ένα κινητό τηλέφωνο είναι καλύτερο για τους σκοπούς της ανωνυμίας, όπως ένα σπίτι αριθμό τηλεφώνου θα μπορούσε να αποκαλύψει σε κάποιον πού ζείτε. Ποιος θέλει να ασχοληθεί με αυτό το είδος της παρενόχλησης; Καλύτερα ακόμα, ένα πραγματικό ερπυσμού θα μπορούσαν να καταλήξουν δούρειος σας!

<b> Πληροφορίες εργασίας </ b> - Όχι, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τις εταιρείες που θα απασχολούνται ή ακόμα και οι συγκεκριμένες ημερομηνίες. Γενικές πληροφορίες είναι χρήσιμες? μπορείτε πάντα να δείχνουν κάπου στο βιογραφικό σας ότι οι πρόσθετες πληροφορίες θα διαβιβάζονται σε υποψήφιους εργοδότες, κατόπιν αιτήματος.

<β> Εκπαίδευση / Κατάρτιση </ b> - Ας τους αφήσουμε να γνωρίζουν αν είστε ρεύμα με όλες της εκπαίδευσής σας, που θα εκπαιδεύονται, τα πιστοποιητικά που χορηγούνται, κ.λπ.

<β> Αναφορές </ b> - Ποτέ λίστα το όνομα ενός άλλου ατόμου σε απευθείας σύνδεση! Ακόμη και σε αντίγραφα του βιογραφικού σας, οι αναφορές θα πρέπει να μείνει μακριά και να υποβάλλονται χωριστά κατόπιν αιτήματος.

<b> Μια εικόνα </ b> - Γεια σου, αν είσαι όμορφη ή όμορφος, γιατί να μην λίστα εικόνα σας; Στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου ενός πυροβόλησε το κεφάλι και ένα πλήρες σώμα πυροβόλησε με το βιογραφικό σας είναι μια γενικά αποδεκτή πρακτική. Όχι τόσο στις ΗΠΑ, αλλά αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο να κάνουμε. Έχετε το webmaster περικόψετε την εικόνα σας, αν χρειαστεί και να θέσει σε εφαρμογή ως μικρογραφία. Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στο thumbnail σας, θα εμφανιστεί πλήρους μεγέθους εικόνας σας.

<β> Όμορφη CSS </ b> - Τι κάνει κάθε βιογραφικό ροκ, εκτός από το περιεχόμενο και την εικόνα, είναι ο τρόπος που κοιτάζει. Έχετε web πρόσωπο σας να δημιουργήσετε το βιογραφικό σας, χρησιμοποιώντας την εταιρική φύλλα στυλ για το καλύτερο μέλλον και δυνατό πιο υψηλά επαγγελματικά αντίγραφο. Βεβαιωθείτε ότι τα χρώματα δεν εξουδετερώσει το περιεχόμενο. Μαύρο ή ναυτικό γραμματοσειρά είναι αποδεκτή? Arial, Trebuchet και Verdana τα τυπογραφικά στοιχεία είναι καλύτερα.

Σίγουρα, δεν βιογραφικό μπορεί να εγγυηθεί ότι θα πάρετε μια δουλειά ή ακόμα εξασφαλίσει μια συνέντευξη για σας. Τουλάχιστον, ένα online βιογραφικό είναι δική σας καμπάνια μάρκετινγκ για να πουλήσει το όνομά σας σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Όνομα επανάληψη, με τη μορφή του το βιογραφικό και τη φωτογραφία σας μιλά τους όγκους και ανοίγει περισσότερες πόρτες από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar